Isara ang ad

Třetí číslo SuperApple Magazínu v roce 2016, vydání Květen – červen 2016, vychází ve středu 4. května a jako vždy přináší hodně zajímavého čtení.

Číslo otevírá velké téma věnované použití chytrého telefonu iPhonu v autě. Dozvíte se, jak funguje systém CarPlay a ve kterých autech jej najdete. A také o tom, jak funguje iPhone v těch autech, které systémem CarPlay nedisponují.

Podařilo se nám také pro vás připravit dvě velké recenze nejžhavějších novinek: jak malého iPadu Pro s 9,7 palcovým displejem i malého, ale nabušeného iPhonu SE. A samozřejmě najdete v čísle také spoustu dalších zajímavých testů, například hned dvou systémů pro chytrou domácnost, drona s kamerou DJi Phantom či grafických tabletů.

V sekci věnované chytrým hodinkám Apple Watch si můžete přečíst zkušenosti uživatele, který doposud používal chytré hodinky konkurenčních výrobců. Dokázaly jej nadchnout, nebo ne?

At gaya ng dati, sa magazine ay makikita mo ang isang malawak na seksyon ng larawan, isang malaking bilang ng mga pagsubok, payo at mga tagubilin.

Saan para sa magazine?

  • Ang isang detalyadong pangkalahatang-ideya ng mga nilalaman, kabilang ang mga pahina ng preview, ay matatagpuan sa pahina p nilalaman ng magazine.
  • Ang magazine ay matatagpuan sa parehong online nakikipagtulungan sa mga nagbebenta, gayundin sa mga newsstand ngayon.
  • Maaari mo ring i-order ito mula sa e-shoppublisher (hindi ka nagbabayad ng anumang selyo dito), o kahit na sa electronic form sa pamamagitan ng system Alza Media o Wookiees para sa kumportableng pagbabasa sa computer at iPad.
.